Dětská rostoucí židle - kvalitní potahy jsou důležité

Super odolné potahy dětských židlí AQUACLEAN

Při výběru dětské židle je kvalitní čalounění a jeho údržba jedním z kritérií výběru všech maminek. Jednoduše chceme, aby židlička nejen ladila s interiérem dětského pokojíčku, ale také vypadala co nejdéle jako nová.

Specifické požadavky na čalounění dětských židlí

Dětské sezení je objektivně více opotřebovávané než sedací nábytek dospělých. Proto je vhodné vybírat i u dětské židle k psacímu stolu potahy z umělých vláken typu polyester, polyamid apod., která jsou odolnější a stálejší. Důležitá je také otěruvzdornost potahu. Ta by měla být u potahu pro dětské židle minimálně 70.000 cyklů Martindale.

Potah s AQUA CLEAN úpravou proti znečištění

V ideálním případě by měl mít potah úpravu proti znečištění. Pouze povrchová ochrana nestačí, protože špína se časem začne ve vláknech zachytávat.

Hloubkovou ochranu jednotlivých vláken nabízí super odolné potahy AQUACLEAN jejichž ochrana je založena na nanotechnologii. Potahy jsou velmi odolné (otěruvzdornost je na úrovni min. 250.000 cyklů Martindale ) a dobře udržovatelné pouhým vlhkým hadříkem.

Kečup, čokoláda ...žádný problém! Skvrny lze vyčistit krouživými pohyby vlhkým hadříkem bez použití čistících prostředků, které by mohly potah poškodit

Široký výběr odolných potahů dětských rostoucích židlí
Široký výběr polyesterových potahů dětských rostoucích židlí
Široký výběr recyklovaných polyesterových potahů dětských rostoucích židlí

Je pro Vás výběr dětské rostoucí židle aktuální?

Přijďte si židličky vyzkoušet a vezměte děti s sebou. U nás ve Studiu Vaše dítě posadíme na židli, nastavíme jí dle tělesných proporcí a vůči aktuálnímu sedu nastavíme i správnou výšku dětského rostoucího psacího stolu. Zároveň si můžete prohlédnout barevné vzorníky klasických látkových i omyvatelných potahů.

U židliček, které byly u nás zakoupené, Vám rádi pomůžeme se zajištěním jejich přečalounění.